Imaginy na prianie

sobota 14. septembra 2013

Imagine na prianie #10

Tento imagine je pre Stef Salvatore (fb) :) Prepáč, že nie je 13+, ale ja úchylné imaginy fakt neviem písať :D Dúfam, že sa ti aj tak bude páčiť :)

Imagine je s Louim ;)

He will come.

Mladé dievča sedelo medzi farebnými kvetmi na lúke. Hralo sa so suchým steblom trávy. Na tvári sa jej pohrával zasnený úsmev. Rozmýšľala nad ním. Nad jeho oceánovo-modrými očami. Nad jeho vždy rozstrapatenými svetlo-hnedými vlasmi. Nad jeho žiarovobielym úsmevom. Nad ním celým. Miluje každý jeden kúsok jeho tela. Ale nemohli sa milovať pred všetkými. Museli sa hrať, že sa nepoznajú. Že sú pre seba len obyčajní cudzinci. Museli tajiť svoju lásku.
Dievča čakalo až kým nezačalo zapadať slnko. Bola zmätená. Vždy chodil presne. Nemeškal ani minútu. A teraz čakala dve dlhé hodiny, a on stále neprichádzal. Hnedovláska sa zodvihla a vybrala sa po prašnej ceste domov.
"Miláčik! Počkaj! Neodchádzaj!" Zakričal za ňou známy hlas. Dievčaťu sa hneď na tvári roztancoval úsmev. Otočila sa a bežala za modrookým chlapcom. Vrhla sa mu do náručia a objímala ho, ako by neexistoval zajtrajšok.
"Kde si tak dlho bol? Čakala som ťa dve hodiny." Posťažovalo si dievča.
"Managment. Čo ti budem hovoriť, vieš, čo je vo veci." Vzdychol.
"To nevadí hlavne, že sme spolu." Chytili sa za ruky, preplietli si prsty a vydali sa na prechádzku. Prechádzali sa medzi jesennými stromami, ktoré hýrili farbami. Rozprávali sa, vymieňali si jemné bozky a užívali si čas, keď mohli byť spolu. Cez deň má jeho falošnú lásku iné dievča, ale na konci dňa, má jeho pravú lásku ona.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára